MagyarEnglishDeutsch
Leggyorsabb út a top formához..
Magicform Facebook
Szépség

Fodrászat, kozmetika, műköröm, pedikűr-manikűr,

Magas színvonalú, professzionális szolgáltatásokkal várjuk vendégeinket.

Fodrászat

Stúdiónkban nagy hangsúlyt fektetünk fodrászaink rendszeres szakmai fejlődésére, amelyet folyamatos képzésekkel teszünk lehetővé. Törekszünk az új anyagok és technikák alkalmazására, mivel ez a szakma állandó megújulást, és naprakész szakmai ismereteket igényel.

 

 

Kozmetika

Modern kozmetikai gépekkel és eljárásokkal valamint, csúcsminőségű professzionális termékekkel végezzük kezeléseinket. Személyre szabott és kidolgozott kezelésekkel, szolgáltatásokkal, várjuk a kikapcsolódásra, szépülésre vágyókat.

 

Műköröm

A szép és ápolt köröm az élet minden területén elengedhetetlen, hiszen a kezed mindig szem előtt van. Lehetőség van a köröm meghosszabbítására tip felragasztásával, illeteve a köröm meghosszabbítása nélkül a saját körmök megerősítésére, amelyeket aztán a legkülönbözőbb díszítési technikákkal tehetünk még esztétikusabbá.

Pedikűr-Manikűr

A szépségápoláshoz hozzátartozik a kéz és a láb megfelelő ápolása. A kéz és a láb bőrének és a körmöknek az ápolása rendkívül nagy szerepet kap férfiak és nők esetében egyaránt. Ehhez különböző eljárások, anyagok, díszítések széles választéka áll rendelkezésünkre.

 

Kapcsolat velünk

Stúdiónk Győr központjában könnyen megközelíthető helyen, a Tihanyi Árpád u. 31/C szám alatt található. Természetesen telefonon keresztül is elérhet minket, ehhez a +36 30 296 3652 számot kell tárcsáznia. Online pedig az info@magicform.hu e-mail címen veheti fel velünk a kapcsolatot.

Térkép

Online időpont kérés

Szolgáltatások:
Neve:
E-mail
Telefon:
Időpont:
Dátum