MagyarEnglishDeutsch
Leggyorsabb út a top formához..
Magicform Facebook
Alakformálás

Formába hozzuk alakját!

A legújabb, a világon egyedülálló, arc és testformáló készülék Győrben.

 

Régóta keresi a megfelelő módszert az álomalak és a tökéletes bőr eléréséhez? Mi formába hozzuk az alakját. Akár 6-7 cm körfogat csökkenés 1 hónap alatt! Magicform Alakformálás és karcsúsítás rekord idő alatt a legmodernebb technológiával!

Győr központjában azzal a céllal nyitottuk meg alakformáló stúdiónkat, hogy létrehozzunk egy átfogó komplexumot, ahol vendégeink számára a külső és belső szépség egységének megteremtése, és a testi-lelki harmónia elérése egy helyen megvalósulhasson.

Első alkalommal ingyenes állapotfelméréssel várjuk, ahol szakemberek irányításával kialakítjuk testalkatának, rendelkezésre álló idejének, pénztárcájának és alakformálási céljainak megfelelő edzésprogramját az alábbi alakformáló lehetőségek közül:

A számtalan kezelési lehetőség közül a legfontosabbak:

  • Karcsúsítás & Alakformálás,
  • Zsírleépítés & Méretcsökkentés,
  • Méregtelenítés & Cellulitisz kezelés,
  • Tónusfokozás & Izomfejlesztés,
  • Arcfiatalítás & ránctalanítás,
  • Sport és Tréning,
  • Terápia és rehabilitáció.

A kezelés folyamata

A testelektródák felhelyezése után a computeren beállítjuk a megfelelő intenzitási fokozatot és kezdetét veheti a kezelés. A kezelés alatt a computer LCD-monitorján folyamatosan nyomon követhetőek az aktuálisan alkalmazott jelek formái. A kezelés végeztével eltávolítjuk az arc-, majd a testelektródákat, elvégezzük a szükséges méréseket és az eredményeket újfent rögzítjük a Futura Pro Biocomputer adatbázisába. A kapott eredmények alapján a biocomputer folyamatosan kalkulál és ezeket veszi alapul a következő kezelés alkalmával az elérni kívánt eredmények érdekében!

A kezelés mindazok számára ajánlott, akik hatékonyan: rövid idő alatt, nagy eredményességgel kívánnak javítani alakjukon, arcuk tónusán. A kezelés kifejezetten ajánlott azok számára, akik valamilyen sérülés vagy betegség miatt nem képesek a fizikai erőnlétet igénylő edzések, tornagyakorlatok végzésére.

Hullámmasszázs:

Manapság sajnos elég sok nőnek van problémája az alakjával és bőrével. Ennek oka elsősorban a mozgáshiány és a helytelen táplálkozás, illetve túltápláltság. A gyakori egyoldalú tevékenység, az órákig tartó álldogálás vagy ülés következtében a lábak megdagadnak, a test elformátlanodik, és ez rontja az általános közérzetet, veszélyezteti az egészséget.
Mindezek negatív hatásaként szervi megbetegedések, a gyakran tapasztalt visszérproblémák, ödémák és narancsbőr keseríthetik életünket, amelyek hátterében a nem megfelelő nyirokkeringés a legfontosabb kiváltó ok. Ám a közelmúltban kifejlesztettek egy új módszert, amely a modern technika segítségével gépi úton végzi el a masszázst. Ez a hullámmasszázs vagy gépi nyirokmasszázs.

Már az első - kb. 20 perces - kezelést követően kellemes meglepetéssel tapasztaljuk, hogy lábaink könnyebbek, felszabadultságot érzünk, úgy tűnik, mintha cipőnk egy számmal nagyobb lenne. A kezelések hatására csökken a comb, a fenék, a derék körfogata, a bőr szebb lesz, a narancsbőr pedig kezd eltűnni, a nyirokkeringés ideális állapotú lesz.

 

Kapcsolat velünk

Stúdiónk Győr központjában könnyen megközelíthető helyen, a Tihanyi Árpád u. 31/C szám alatt található. Természetesen telefonon keresztül is elérhet minket, ehhez a +36 30 296 3652 számot kell tárcsáznia. Online pedig az info@magicform.hu e-mail címen veheti fel velünk a kapcsolatot.

Térkép

Online időpont kérés

Szolgáltatások:
Neve:
E-mail
Telefon:
Időpont:
Dátum