MagyarEnglishDeutsch
Leggyorsabb út a top formához..
Magicform Facebook
Komplex Diéta

Komplex diéta turbó étrendkiegészítő

Vitaminokkal, ásványi anyagokkal és növényi kivonatokkal dúsított árpa shake fogyókúrázók étrendjébe. Súlykontroll A-Z-ig.

A Komplex Diéta egy olyan ideális táplálék, mellyel a fogyókúrázok bármely étkezésüket kiválthatják, helyettesíthetik. A termék alapösszetétele tápanyagokban rendkívül gazdag, több mint 60 féle makro- és mikroelemmel látja el szervezetünket. Ahhoz, hogy a fogyókúra során felmerülő akadályok mindegyikét legyőzhessük, ezenkívül több mint 50 féle anyagot adtunk hozzá a termékhez. A Magyarországon kapható fogyókúrás készítmények döntő többsége a zsírbontás 6 akadálya közül csupán egyre összpontosít, a többit figyelmen kívül hagyja. Sok esetben ezt az egy akadályt sem szüntetik meg teljesen, mert hiába támogatunk 1 anyagcsere folyamatot, ha a többit figyelmen kívül hagyjuk. Ha valamelyik akadálynál elakad a fogyókúra, nem tudjuk elérni a kívánt súlyunkat.

A KOMPLEX DIÉTA a fogyás mind a 6 akadályát felszámolja!

  • Helytelen táplálkozás: A Komplex Diéta alacsony szénhidráttartalmával, magas fehérjetartalmával egy ideális étel.
  • Hormonanyagcsere zavara: A hormon-anyagcserét, a hormonok működését normál szintre optimalizálja.
  • Zsíranyagcsere zavara: Komplex Diétával a zsír-anyagcserét zsírbontásra hangolhatjuk.
  • Szénhidrátanyagcsere zavara: A Komplex Diéta stabillizálja a szénhidrát-anyagcserét, csökkenti a vércukorszintet és az inzulinszintet.
  • Gátolt energiafelhasználás: A Komplex Diéta tartalmazza a tápanyagokban lévő energia felhasználását segítő vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket.
  • Tápanyaghiány: A Komplex multivitamin tartalma támogatja az anyagcserét,

A KOMPLEX DIÉTA ideális fogyni vágyóknak, a benne lévő anyagok optimalizálják a hormonrendszert és támogatják a zsírbontást!

 

Kapcsolat velünk

Stúdiónk Győr központjában könnyen megközelíthető helyen, a Tihanyi Árpád u. 31/C szám alatt található. Természetesen telefonon keresztül is elérhet minket, ehhez a +36 30 296 3652 számot kell tárcsáznia. Online pedig az info@magicform.hu e-mail címen veheti fel velünk a kapcsolatot.

Térkép

Online időpont kérés

Szolgáltatások:
Neve:
E-mail
Telefon:
Időpont:
Dátum