MagyarEnglishDeutsch
The fastest way to the perfect body
Magicform Facebook
Komplex Diéta
There are no translations available.

Komplex diéta turbó étrendkiegészítő

Vitaminokkal, ásványi anyagokkal és növényi kivonatokkal dúsított árpa shake fogyókúrázók étrendjébe. Súlykontroll A-Z-ig.

A Komplex Diéta egy olyan ideális táplálék, mellyel a fogyókúrázok bármely étkezésüket kiválthatják, helyettesíthetik. A termék alapösszetétele tápanyagokban rendkívül gazdag, több mint 60 féle makro- és mikroelemmel látja el szervezetünket. Ahhoz, hogy a fogyókúra során felmerülő akadályok mindegyikét legyőzhessük, ezenkívül több mint 50 féle anyagot adtunk hozzá a termékhez. A Magyarországon kapható fogyókúrás készítmények döntő többsége a zsírbontás 6 akadálya közül csupán egyre összpontosít, a többit figyelmen kívül hagyja. Sok esetben ezt az egy akadályt sem szüntetik meg teljesen, mert hiába támogatunk 1 anyagcsere folyamatot, ha a többit figyelmen kívül hagyjuk. Ha valamelyik akadálynál elakad a fogyókúra, nem tudjuk elérni a kívánt súlyunkat.

A KOMPLEX DIÉTA a fogyás mind a 6 akadályát felszámolja!

  • Helytelen táplálkozás: A Komplex Diéta alacsony szénhidráttartalmával, magas fehérjetartalmával egy ideális étel.
  • Hormonanyagcsere zavara: A hormon-anyagcserét, a hormonok működését normál szintre optimalizálja.
  • Zsíranyagcsere zavara: Komplex Diétával a zsír-anyagcserét zsírbontásra hangolhatjuk.
  • Szénhidrátanyagcsere zavara: A Komplex Diéta stabillizálja a szénhidrát-anyagcserét, csökkenti a vércukorszintet és az inzulinszintet.
  • Gátolt energiafelhasználás: A Komplex Diéta tartalmazza a tápanyagokban lévő energia felhasználását segítő vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket.
  • Tápanyaghiány: A Komplex multivitamin tartalma támogatja az anyagcserét,

A KOMPLEX DIÉTA ideális fogyni vágyóknak, a benne lévő anyagok optimalizálják a hormonrendszert és támogatják a zsírbontást!

 

Contact us

Our studio is easily accessible in the centre of Győr Tihanyi Árpád utca 31/C. Of course, you can also contact us by telephone if you dial +36 30 296 3652. You can contact us online by e-mailing info@magicform.hu.

Térkép

Online date booking:

Services:
Name:
E-mail
Phone:
Treatment date:
Dátum