MagyarEnglishDeutsch
Der schnellste Weg zur Topfigur
Magicform Facebook
Zsírfagyasztás
There are no translations available.

Leggyakoribb kérdések amik felmerülnek a zsírfagyasztással kapcsolatban. Ha bármi egyéb kérdése van hívjon bennünket. 

- Miért más ez mint a zsírbontó kezelések?
Napjaink egyik leghatékonyabb kozmetikai zsírbontó kezelése a zsírfagyasztás. Nagyszerűségének az oka, hogy gyorsan, látványosan és örökre tünteti el a nem kívánt zsírpárnákat . A kezelt területnél a zsírsejtek gyakorlatilag a kezelés után 2 -8 hét után kiürülnek és ezeken a területeken nem is tudjuk ezeket visszahízni.

- Mindenkinél hatásos?
Igen, vendégeink 99%-nál a 2.-3. heti mérésnél, fotózásnál már mérhető és nagyon látványos eredményeket tudunk felmutatni. Mind súlyban,mint a kezelt területnél centiméterben számoljuk a különbséget. A ritka kivétel aki, a kezelés folyamán azt gondolja, hogy mivel elindult a fagyasztás, büntetlenül lehet kajálni. Nyilván ez nem így van, ők a nagyon ritka kivétel, de náluk is mérünk az első kezelés után a 2-3. heti mérésnél minimum 2-3 cm.-t a kezelt terület és környékéről.

- 3 alkalom után milyen eredményre számíthatok?
A 3 kezelés után, ami optimálisan 8-9 hét , az utolsó kezelés után még akár 6 hétig is folytatódik a fogyás.Akár -8-10 kg. mérhető ,területenként zsírrétegtől függően 6-10 centiméter/ terület az átlagos eredmény. Azon területek amik eddig minden diétának, edzésnek ellenálltak, szinte hetek alatt átalakulnak és eltűnnek. Nyilván ez mindenkinél eltérő, de hihetetlen előtte-utána eredményeink vannak, akár 35-40 kg. súlyfeleslegnél is. Nagyobb súlyfeleslegnél már mértünk -11 kg. -19 centimétert a has-derék tájékon, a 3. kezelés utáni 4. héten.

A legnagyobb sikersztorink egy törzsvendégünk aki január óta készül nálunk a nyárra kb. 40 kg. túlsúllyal. Már 2 hónap után -11 kg.-t mértünk a heti 2 edzéssel, 1 hypoxival. 2 lipolézerrel+1 pressóterápiával. Március elején kezeltük először a hasát 3 területen és 2 hete a 2. kezelés után a has-derék tájon -18 cm. számoltunk. Még hátra van a 3. alkalom, azaz kb. július végén mérjük a végső eredményt. A mostani látható és mérhető eredmény szinte hihetetlen még számunkra is.

- Mire kell figyelni?
Napi 4 liter folyadékbevitel( mentes ásványvíz, csalántea, zöldtea ), a kúra alatt nem lehet alkoholt és zsíros ételeket fogyasztani.

 

Kontakt

Unser Studio ist leicht erreichbar im Zentrum von Győr unter 31/C Tihanyi Árpád utca. Wir sind natürlich auch telefonisch unter +36 30 296 3652 erreichbar. Online können Sie per E-Mail info@magicform.hu mit uns Kontakt aufnehmen.

Térkép

Online Terminvereinbarung

Dienstleistungen:
Name:
E-mail
Telefon:
Termin:
Dátum